2007-01-29

КАРРИНЫ ШӨЛӨНД ОРОХ УУ


Японы Йокагама хотод карри амтлдагчны музей ажилладг байна.Карри бол энэтхэгээс гаралтай хоол амтлагч. Гэвч япончууд энэ амтлагчыг хүнсэндээ хэрэглдээд 60 гаруй жил болжээ. Одоо карри япончуудын хамгийн дуртай хоол амтлагч нь болоод байна. Каррины музейд зочилсоноор та энэхүү хоол амтлагчыг хэрхэн бэлтгэдэгээс эхлээд ямар төрлийн хоолонд хэрэглэвэл илүү тохиромжтойг сайн мэддэг болно. Музйен дэргэд карритай халуун хоолоор үйлчилдэг ресторан ажилладаг. Ходоодоодоо баярлуулсаныхаа дараа каррины шөлөөр биеэ угааж болно.Каррины шөлөнд орсоноор хүний арьс толигор зөөлөн болж, бас цусны эргэлт сайжирдаг гэж япончууд ярьцгаадаг.

No comments: